De la apartament la casă

0

În momentul în care te hotărăști să faci marele pas de a te muta de la apartament la casă trebuie să știi că te înhami la o acțiune plină de peripeții. O astfel de experiență aduce multe provocări, destule necunoscute și situații care trebuie gestionate atent.

Motivele pentru care ar trebui să te muți la casă sunt multiple. La casă ai mai mult spațiu, mai multă intimitate și te poți bucura de o curte cu grădină, poți petrece timp afară, în aer liber, un lux pe care mulți l-au căutat vara aceasta, având în vedere pandemia prin care trecem. Un alt motiv pentru care merită să te muți la casă este acela că poți oricând să aduci modificări construcției, să te extinzi.

Cel mai mult mă atrag casele pasive și cred că în direcția asta aș merge cu construcția unei case, în momentul în care mă voi decide să fac și eu marele pas de a părăsi apartamentul. Casele pasive poluează mai puțin și joacă un rol important în lupta împotriva încălzirii globale. O casă pasivă înseamnă facturi mai mici la utilități și aer mai curat în interiorul casei. Cu toate că o astfel de casă costă mai mult, în timp, investiția se amortizează prin facturile mai mici și mentenanța propriu-zisă a casei.

Un alt avantaj al caselor pasive ar fi flexibilitatea materialelor de construcție. Aici am atins un punct important al construcției unei case. Pentru că la o casă pasivă se pune preț pe calitate, alegerea locului de unde îți faci cumpărăturile necesare este importantă. Vindem-Ieftin.ro poate fi soluția în această situație deoarece poți să cumperi tot ce ai nevoie dintr-un singur loc, prin comandă. Aici găsești materiale de construcții de calitate, de la producători renumiți din România.

Deoarece timpul tuturor este valoros, Vindem-Ieftin oferă celor care doresc să construiască sau să renoveze un serviciu suplimentar, care face diferența, mai ales atunci când vrei să-ți cumperi materialele de construcții repede și fără bătăi de cap. Grupul privat VIP oferă:

  • Consultanță de specialitate prioritară cu privire la lista de materiale 
  • Răspuns rapid adaptat nevoilor identificate
  • Centralizarea informațiilor într-un singur loc
  • Condiții speciale cu privire la pachetul de produse și livrare
  • Status Livrare în timp real 

Facilitățile acestui grup se adresează celor care au cumpărat o singură dată și doresc sa achiziționeze produse din minimum 5 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin sau clienților care au cumpărat de minimum două ori și doresc să achiziționeze produse din minimum 3 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin.

Pe lângă timpul și bugetul pe care trebuie să-l dedici construcției unei case, locul de unde alegi să îți procuri tot ceea ce ai nevoie și apoi oamenii cu care alegi să lucrezi la proiectul casei tale sunt aspecte esențiale într-un astfel de proiect. Alegerile bune pe care le faci de la început te pot scuti de multe bătăi de cap care pot apărea pe parcursul construcției unei case.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

Sursa foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here