50 de lucruri despre mine

12

Având în vedere că mi-am stors creierul pentru a reuși să umplu secțiunea “About me” cu câteva lucruri despre mine, mi-a venit ideea să fac chiar un articol pe tema asta. Și-așa îmi era puțin peste mâna să mă caracterizez, așa că e o provocare să încerc să zic lucruri despre mine.

1. Sunt singură la părinți.

2. Până în clasa a V-a am fost foarte băiețoasă. Țin minte că stăteam în prima bancă cu un coleg, iar colegul a trebuit să se mute în ultima bancă de răul meu. Poor guy. Je ne regrette rien.

3. Am 30 de ani și abia acum înțeleg ce simt oamenii bătrâni când zic că se simt încă tineri cu toate că le curg ridurile de pe față.

4. Mama este cea mai importantă ființă din viața mea. Te iubesc, mami!

5. Nu mănânc castraveți cruzi, dar mănânc castraveți murați. Când eram mică am avut probleme cu stomacul de la castraveți și de atunci nu am mai mâncat decât o singură dată dintr-o salată și mi s-a făcut rău. Mai există cineva care nu poate să mănânce castraveți cruzi?

6. Sunt o fericită fostă fumătoare.

7. Sufăr de migrene, moștenire de la mama, cred. Iau pastile pentru a le ține în frâu, iar când se dezlănțuie e horror. Lice is lice.

8. Nu am tatuaje, aș fi vrut la un moment dat să îmi fac, dar nu aveam bani. Acum nu mai vreau atât de mult, dar cine știe?

9. Îmi place București, dar nu îmi place. Știi cum se zice, rău cu rău, dar mai rău fără rău.

10. Îmi place să mă îmbrac în negru.

11. Îmi doresc să plec din țară, dar pentru că încă nu am făcut-o, probabil că nu-mi doresc destul de mult. Să văd cât mai #rezist.

12. Nu îmi place să spăl vasele.

13. Până să mă las de fumat, ciocolata nu reprezenta nimic pentru mine. După ce m-am lăsat de fumat am început să mă îndrăgostesc de ciocolată.

14. Salut, sunt Giovana și sunt dependentă de zahăr. Heeeeeelp meee!

15. Nu am mai băut alcool de câțiva ani. Înainte să mă las de alcool consumam bere care mă făcea să nu mă simt ok, mă balona și mă adormea. Așa că nu am mai văzut sensul.

16. În liceu am fost o elevă de nota 8 (opt). Îmi plăceau anumite materii, altele deloc, nu-mi plăcea să tocesc.

17. Am o oarecare frică de înălțime. De exemplu, amețesc dacă ies pe balcon (stau la etajul 7), dar dacă stau un timp să mă acomodez, e mai ok.

18. Îmi plac pisicile. Și câinii. Și toate animalele.

19. Nu mă pot orienta în spațiu.

20. Sunt zodia Rac cu ascendent în Berbec. Arr

21. Nu știu să merg pe role.

22. Cartofii prăjiți cu salată îmi amintesc de copilărie.

23. Îmi place să dorm. Îmi place viața, dar să nu exagerăm, somnul are importanța lui și chiar dacă ne petrecem o treime din viață dormind, eu sunt foarte împăcată cu asta.

24. Nu suport căldura oribilă din lunile iulie-august din București. În fiecare vara îmi doresc să nu fiu în București.

25. Mă enervez greu, dar și când mă enervez o fac ca la carte.

26. Am zile în care îmi place să stau toată ziua în pat.

27. Am zile în care urăsc să stau toată ziua în pat.

28. Am fost fan Enrique Iglesias și am fost dezamăgită când și-a scos alunița.

29. Am fost foarte isterică la un moment dat în viața mea. M-am calmat.

30. Am o memorie proastă uneori. Vârsta.

31. Nu pot să alerg. Cu toate că nu mai fumez, simt că-mi ies plămânii afară pe gură dacă fac efort prea mult. Dar mi-aș dori să alerg și intenționez să mai încerc.

32. Nu sunt matinală, dar în ultimul timp m-am trezit mai devreme dimineața și îmi place mai mult cum decurge ziua. Sunt mai activă în prima parte a zilei și chiar dacă mă trezesc greu dimineața, parcă am o zi mai productivă și mai plină de energie atunci când mă trezesc mai devreme.

33. Nu-mi plac filmele horror.

34. Lucrurile mici, aparent neînsemnate, pot să-mi strice ziua.

35. Îmi place să mă uit la cineva când se joacă pe Xbox. Îmi place și mie să mă joc, dar nu am skill-urile necesare la shootere, de exemplu, și îmi pierd răbdarea. Mi-a plăcut mult să mă uit la Tomb Rider.

36. În liceu eram rockeristă.

37. Mi se întâmplă să nu fiu punctuală. Îmi pare rău.

38. Mi-e greu să îmi cumpăr încălțăminte care să-mi fie bună.

39. Nu-mi plac oamenii care mă caută doar când au nevoie de ceva.

40. Chiar dacă nu vorbesc un an cu un prieten vechi, sunt întotdeauna săritoare în caz de nevoie.

41. M-am uitat la Friends de trei ori (până acum). Cap-coadă. Printre filmele pe care le-am revăzut de mai multe ori se numără: Jeux d’enfants, Sweet November, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Ce-i drept unele dintre filmele astea le-am revăzut întotdeauna în momente mai dubioase ale vieții.

42. Nu știu să înot.

43. Dacă am lucruri importante de făcut, mi le notez ca să nu uit să le fac. De obicei le trec în calendarul din telefon.

44. Nu mai beau cafea de mulți ani. Vreo 6-7 ani. Începusem să beau foarte multă cafea și mi se făcea rău, mă simțeam rău, tremuram, cafeaua nu-mi mai dădea energie ci doar mă agita, așa că am renunțat. Mai beau ocazional, dar foarte puțină, mai mult de poftă. Câteodată mi se face poftă de la mirosul de cafea.

45. Sunt pofticioasă. Dacă văd o reclamă frumoasă este foarte probabil să-mi cumpăr ce văd acolo. Dacă văd pe cineva pe stradă că mănâncă ceva interesant și nu-mi cumpăr, mă gândesc la acel ceva până îmi cumpăr.

46. Când eram mică eram fan Andre, 3 Sud Est, Animal X.

47. Când eram în liceu ascultam Apocalyptica, Sepultura, Children of Bodom și altele de genul.

48. Îmi place ca, din când în când, să schimb aranjarea mobilei din cameră. Am impresia că dacă schimb puțin peisajul, îmi dau un refresh.

49. Aici în București se vorbește mult cu “”, iar mie mi se pare oribil. Acum m-am obișnuit să aud cuvântul asta, dar inițial mă zgâria rău.

50. Când eram mică, mama și mătușa mea au notat 6 numere pentru a le juca la Loto, în ziua respectivă s-au luat cu treaba și au uitat să se ducă să pună numerele pe un bilet. Au ieșit toate cele 6 numere. Oare cum ar fi fost viața mea dacă mama ar fi pus numerele?

Dar destul despre mine. Ar fi frumos dacă în comentarii mi-ați spune măcar un lucru interesant despre voi.

12 COMENTARII

  1. Hai că a fost funny să citesc atâtea chestii despre tine :))

    Totuși, nu alcool, nu tutun, e clar că esti dependenta rău de tot de dulciuri că sa compensezi :)))

  2. Minunata esti Giovi! M_am bucurat si eu si mama sa citim aceste lucruri despre tine! Fiecare are ceva ce i se pare lui ciudat la el insusi dar eu cred ca asta ne evidentiaza personalitatea si ne face sa fim unici si speciali! De exemplu eu am o problema cu pantofii si rujurile daca nu imi iau frecvent cate un ruj si o pereche ds pantofi intru in depresie ??? si e grav daca intru!! Fi stieeeeee??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here