Cumpărături online din marketplace – negociezi ușor, cumperi cu spor!

0
marketplace

În ultimul an internetul a devenit o parte importantă din viața noastră. Online-ul a început să fie utilizat tot mai mult în foarte multe aspecte ale vieții cotidiene. O activitate din ce în ce mai populară este realizarea cumpărăturilor online. O dată cu pandemia, românii au început să se bazeze și ei din ce în ce mai mult pe acest tip de cumpărătură. Mai bine de jumătate dintre români cumpără online și eu una mai am foarte puține chestii pentru care mă deplasez la magazine fizice. Pandemia prin care trecem ne-a forțat oarecum pe toți să descoperim beneficiile cumpărăturilor pe internet. Atunci când ai de făcut mai multe achiziții, platformele de tip marketplace sunt foarte utile deoarece poți găsi produsele de care ai nevoie într-un singur loc, nu pe 10 site-uri diferite.

Avantajele achiziției de produse de pe un marketplace

Mai întâi să stabilim ce este acela un marketplace. Este foarte simplu, un marketplace este o platformă online de comerț care facilitează realizarea unei vânzări și conectează cumpărătorul cu vânzătorul. Eu aleg să-mi fac cumpărăturile online de pe o astfel de platformă pentru că:

  • Marketplace-ul este deschis non-stop. Dacă la ora 00:00 nu dorm și am chef de shopping, nu-mi fac probleme că nu găsesc deschis la magazin. Marketplace-ul funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.
  • Nu trebuie să mă deplasez nicăieri. Stau cu laptopul în brațe sau cu telefonul în mână și fac cumpărăturile fără să pierd timp prin trafic. Asta înseamnă mai puțini nervi și mai puține costuri.
  • Fac economie de timp. Cu doar câteva click-uri și cu lista de cumpărături în față am rezolvat în câteva minute ceea ce ar fi însemnat ore de hălăduit prin oraș, prin magazine.
  • Am tot timpul să nu mă grăbesc și să verific prețurile atent. Cu ajutorul comparatoarelor de preț pot verifica prețul produsului care mă interesează (eu folosesc Compari, sau Price).
  • Scap de cozi. Adio stat la coadă la factură, stat la coadă la garanție, stat la coadă ca să achit produsele. Când comanzi online plata se face rapid, iar factura și garanția sunt incluse în colet.
  • Posibilitatea de a negocia prețul produselor. Da, ați citit bine. Cine nu-și dorește un preț mai bun pentru produsele pe care le achiziționează? Fain este că poți să faci asta și online! Negociat.ro este un concept nou de magazin online, un marketplace în care utilizatorii interesați să cumpere un număr mai mare de produse au posibilitatea, ca prin butonul “Negociază”, să negocieze direct cu vânzătorul un preț mai bun pentru produsele dorite. Negocierea se face direct cu vendorul, la achiziția a mai mult de 10 produse de același fel. Vendorul primește solicitarea de ofertă și răspunde în cel mai scurt timp prin email.
  • Găsesc tot timpul reduceri, cupoane de reducere, concursuri cu premii la diverse achiziții.

Recent, vechea carcasă de laptop mi s-a deteriorat grav, așa că am renunțat la ea și am tot amânat înlocuirea ei pentru că nu am găsit nimic drăguț. Eu am avut o carcasă simplă, banală, transparentă și aș vrea ceva mai colorat. Într-un mic search pe marketplace-ul negociat.ro, în secțiunea laptopuri, tablete si telefoane am găsit câteva modele foarte drăguțe, colorate, exact ceea ce căutam. Pentru MacBook Air-ul meu de 13″ am găsit patru carcase care mi-au atras atenția. Sunt drăguțe, colorate și au un design fain, nu-i așa?

Dintre cele 4 modele de carcasă de mai sus am ales-o pe cea portocalie, cu toate că îmi place mult și cea albastră-verde-turcoaz. Prețul carcasei este foarte bun, am găsit-o la reducere. În pachet intră mai multe produse. Pe lângă carcasa față-spate, am și folie pentru tastatură, folie pentru ecran și o geantă slim foarte drăguță, pe culoarea silver. Mă declar mega mulțumită!


Surse imagini: Negociat.ro


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here