Cadoul perfect pentru femeile importante din viața noastră

0

Preconcepția că bijuteriile sunt făcute doar pentru a fi purtate la ocazii speciale ar trebui să dispară. Menirea accesoriilor este să contribuie cu un strop de bucurie ori de câte ori le purtăm, și să ne pună în valoare frumusețea naturală. În cutia cu bijuterii trebuie să se regăsească piese care te reprezintă, și nu numai cerceii ăia de nuntă sau brățara sofisticată pentru aniversări, ci accesorii care completează frumos ținuta de zi cu zi. Dacă azi ai un aer elegant, atunci îți pui cerceii ăia lungi drăguți, accesoriu ce va scoate în evidență cum te simți în acel moment. Dacă mâine vrei să fii chic, alege un accesoriu care să spună asta despre tine. Eu obișnuiesc de multe ori să mă îmbrac și să accesorizez ținuta corespunzător stării mele de spirit din acel moment.

A găsi cadoul ideal pentru o persoana dragă este uneori o misiune mai dificilă decât ne-am fi așteptat. Poate că este greu să alegi cadoul perfect, dar sunt câteva idei de cadouri la care poți să apelezi pentru a fi sigur că nu dai greș. De exemplu, nimeni nu s-a plâns vreodată că a primit în dar bijuterii.

Cum faci cea mai bună alegere în materie de bijuterii

În momentul în care te-ai hotărât să mergi pe varianta dăruirii unei bijuterii, ai mai mule opțiuni din care poți alege: cercei, inel, brățară, pandantiv sau colier. Bijuteriile sunt o categorie mai specială de cadouri pentru că le oferim de obicei persoanelor importante din viața noastră.

Prin dăruirea unei bijuterii arătăm femeilor din viața noastră că le iubim, că le cunoaștem, că ne sunt apropiate, că știm ce poartă și că am ales să investim într-un cadou durabil. Pe lângă sentimentele de dragoste și respect pe care se bazează un cadou frumos, atenția la detalii intră și ea puțin în scenă în alegerea bijuteriei potrivite.

Alegerea cadoului perfect nu este una neapărat ușoară, dar poate fi foarte la îndemână în cazul în care bifezi câteva aspecte importante. De exemplu, nu poți să iei cercei unei persoane care nu poartă cercei de obicei și nu se pretează să dăruiești o brățară cuiva care nu poartă acest accesoriu. De asemenea, aurul galben nu este potrivit pentru toată lumea, așa că fii atent și fă alegerea potrivită când vine vorba de aur galben, aur alb sau argint. Este vorba de pură observație aici.

Dacă ești în căutarea unui accesoriu drăguț pentru iubita, soția, prietena, mama sau șefa ta, cu puțin spirit de observație vei ști exact spre ce bijuterie să te orientezi, în funcție de personalitatea, relația și preferințele celei care urmează să le poarte.

Ce cadouri mai am în pending

Eu funcționez cu liste. Listele sunt viața mea și fără ele nu m-aș descurca să-mi amintesc multe lucruri. Dacă știu că am nevoie de ceva, pun pe o listă. Când mai văd ceva ce-mi doresc, îl trec frumos în telefon și când am bugetul pentru el, îl cumpăr.

În căutarea unor cadouri frumoase pentru două dintre prietenele mele, am tras un ochi pe site-ul Indira. Am găsit aici multe accesorii drăguțe, bijuterii din argint, inele și coliere cu pietre semiprețioase minimaliste sau statement, cercei tip cuff îndrăzneți, brățări de picior, o grămadă de bijuterii realizate cu atenție la detalii.

Eu mă gândesc deja la vară, așa că am să optez pentru niște bratari de picior drăguțe pentru partenerele mele de plajă. M-am dus cu gândul direct la plajă, dar brățările de picior sunt foarte potrivite și pentru primăvară, când începem ușor, ușor să mai lăsăm pielea la vedere. Și dacă le iau lor brățări, trebuie să-mi iau și mie una. Răsfoind site-ul Indira, am văzut mai multe modele de brățări de picior foarte drăguțe. Vă las mai jos o mică selecție.

Recunosc că nu m-am putut abține și am tras cu ochiul și prin alte categorii de produse. Îmi plac inelele mai deosebite, așa că am mai pus ochii, printre altele, pe câteva inele din argint pe care vi le arăt mai jos. Inelul acela micuț, minimalist, simplu este preferatul meu, dar și celelalte design-uri îmi plac foarte mult.

Sunt curioasă, voi de câte ori optați pentru bijuterii atunci când faceți un cadou femeilor importante din viața voastră?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here