Hot dog vegetarian ca la IKEA, preparat acasă

16

După ce am încercat prima dată hot dog-ul vegetarian de la IKEA, l-am tot cumpărat ori de câte ori am trecut prin zonă. Îmi amintesc cum vara trecută, în weekend-uri, făceam picnic în parcarea de biciclete de la IKEA și mâncam hot dogi vegetarieni și chifteluțe vegetariene. Pe atunci hot dog-ul de pui nu era disponibil în weekend, așa că ne delectam cu cel vegetarian. Partea bună este că nu trebuie să te deplasezi până la IKEA pentru a mânca un hot dog vegetarian. Acesta se găsește și sub formă congelată în magazinul lor cu delicatese suedeze. 

Ce conțin crenvurştii vegani pentru hot dog de la IKEA

Crenvurştii conțin bucăţi vizibile de kale, linte, quinoa, ceapă şi morcov. Pe lângă faptul că acest hot dog vegetarian este delicios, este și o opţiune alimentară cu mai puţine calorii şi grăsime, o alternativă sustenabilă, 100% din plante, la hot dog-ul cu carne.

Hot dog vegetarian de la IKEA, preparat acasă

Combinația pe care ei au găsit-o este foarte faină, așa că merită să-l faci exact cum se vinde la Bistroul IKEA. Pe lângă crenvurști, hot dog-ul conține sos de muștar, sfeclă roșie și ceapă caramelizată. În afară de sfeclă roșie, toate ingredientele se găsesc la magazinul lor.

Eu am cumpărat chifle de la supermarket, nu am încercat varianta lor congelata. Cum mi-a ieșit hot dog-ul vegetarian acasă vedeți în poza de mai jos. Eu zic că arată foarte bine, ca varianta originală vândută de IKEA.

16 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here