Bucătăria – spațiul cel mai important din casă

0
baterie chiuvetă Franke
Sursă foto: www.frankemagazinonline.ro

Cu toții știm că bucătăria nu mai este demult un simplu spațiu destinat exclusiv gătitului. Bucătăria este acum locul în care te relaxezi gătind, savurezi bunătăți alături de familie și prieteni, te distrezi, râzi, plângi, glumești, sărbătorești, visezi, pui țara la cale. Aici au loc întâlniri cu prietenii, mese în familie, petreceri și aniversări sau seri lungi la un pahar de vin.

Bucătăria este inima căminului

Dacă stai bine să te gândești, viața se învârte în jurul bucătăriei. De la micul dejun până la prânz și cină sau micile gustări, toate se desfășoară în același loc. Deoarece bucătăria este un spațiu atât de important într-o casă și pentru că fiecare persoană este unică, bucătăria din fiecare casă trebuie să fie reprezentativă pentru personalitatea stăpânului.

Smart Franke
Sursă foto: www.frankemagazinonline.ro
Cea mai bună experiență în bucătărie vine la pachet cu o tehnologie fără complicații

Partea bună a traiului în 2021 este că aproape toate dorințele pe care le ai se pot materializa. Mă gândesc de multe ori ce fain ar fi să putem controla unele lucruri cu puterea minții. Ah, ce simplu ar mai fi! Eu sigur mi-aș folosi această putere inclusiv pentru a închide hota după ce tot aburul de la gătit a fost făcut nevăzut. Sau, ca prin minune, când mă apuc de gătit și pornesc plita, fix în același timp să trimit un mesaj telepatic hotei și să-i zic să pornească și ea.

Mai durează până telekinezia va fi ceva accesibil, dar știu că dorințele de mai sus se pot materializa altfel. Tehnologia avansează acum cu rapid, iar Franke magazin online ține pasul cu tot ceea ce este mai nou. Electrocasnicele smart sunt ceva extrem de util în viața noastră, ne ușurează munca, ne scapă de complicații, ne tranformă experiența din bucătărie în una atât de facilă.

Acum că am rezolvat problema legată de puterea minții, aș mai avea o dilemă. O fi ceva foarte deplasat că-mi doresc o bucătărie ca-n revistele de specialitate? Aș zice că nu. Cred că o bucătărie de genul acesta mi s-ar potrivi pentru că în unele zile îmi place să transform gătitul în artă. Îmi place să am grijă să tai ingredientele frumos, să dau culoarea aia frumoasă mâncării, să bibilesc totul în detaliu.

Unde cuptor nu e, nimic nu e

După părerea mea, cuptorul face parte din centrul de comandă într-o bucătărie. Nu trebuie să existe bucătărie fără cuptor. Cuptorul și hota sunt două piese esențiale în bucătărie. Cuptorul ideal pentru mine nu este unul mic, ci mai degrabă unul generos, mare, pentru că îmi place să mănânc alături de prieteni în weekend. Nu-s fană frecat cuptoare, deci funcția aceea de autocurățare este de vis. Evit să folosesc prea mult ulei atunci când gătesc și îmi surâde să gătesc la aburi.

Sursă foto: www.frankemagazinonline.ro

Contează mult aspectul unei bucătării și consider că, de exemplu, plita trebuie să fie asortată perfect cu chiuveta. Am descoperit colecția nouă Mythos de la Franke, unde am găsit multe electrocasnice pe placul meu, care răspund tuturor cerințelor de mai sus și care cu siguranță merită văzute în showroom Franke.


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here