Acasă – un sanctuar de emoție, bucurie, liniște

0
Sursă imagine: www.pexels.com

Acasă a devenit în ultimul an locul cel mai important din lume, locul în care ne-am petrecut foarte mult timp, un loc care a trebuit să îndeplinească mai multe funcții decât de obicei. Acasă a însemnat pentru mulți birou, loc de joacă, dormitor, loc de relaxare, sală sau cinema.

Schimbările aduse de anul 2020

Fiind nevoiți să stăm atât de mult în casă (eu una încă-s acasă cu biroul), începi să fii mai atent la spațiul în care locuiești și totodată încep să-ți vină idei. Mult timp de stat în casă = muuulte idei. Foarte multe persoane au ajuns la concluzia că spațiul pe care-l numesc acasă are nevoie de modificări pentru a fi în concordanță cu noul stil forțat de viață.

In timpul lockdown-ului, dar și după, multe persoane care locuiesc la bloc au început să se gândească să se mute la casă, la curte. Mulți au optat pentru o chirie temporară la curte pentru a scăpa de betoane și cutii închise. Și eu am simțit ca fiind dificil acest lockdown și m-am gândit că mi-ar fi stat tare bine într-o curte, cu nasul la soare, cu picioarele-n iarbă.

Acasă la curte

Motivele pentru care ar trebui să te muți la casă sunt multe și lista a devenit și mai lungă în anul 2021. La casă ai mult spațiu, intimitate, curte și gradină, avantajul de a petrece timp în aer liber și mult mai puține betoane gri. Eu una visez la o cămară generoasă, o bucătărie de vară, poate chiar un beci, iar lucrurile acestea nu le poți avea la bloc. La casă nu mai ai treabă nici cu vecinul ăla care mută mobila la 01:00 noaptea, nici cu ăla care pornește bormașina dis-de-dimineață.

Mie îmi este puțin frică de cutremure, așa că m-aș simți mult mai în siguranță într-o casă și nu într-un bloc la etajul cine-știe-cât-adio-viață. Un alt avantaj al casei ar fi acela că poți oricând să te extinzi, poți aduce modificări construcției, poți să faci orice ai tu chef să faci.

Construcții și renovări fără bătăi de cap

Acasă pentru mine ar însemna o casă pasivă din mai multe motive: grijă pentru mediu, bani mai puțini pentru facturile la utilități, aer curat în interiorul casei. Acasă se contruiește greu și nu trebuie făcut rabat la calitate. O soluție în acest caz ar fi Vindem-Ieftin.ro, de unde poți să cumperi materiale de construcții de calitate, de la producători renumiți din România.

Acasă se poate construi și fără bătăi de cap. Da, da, se poate! Cu partenerii potriviți salvezi timp și mulți nervi. Vindem-Ieftin oferă celor care doresc să construiască sau să renoveze un serviciu suplimentar, care face diferența. Este vorba despre Grupul privat VIP unde clienții primesc instant informații și oferte personalizate, de la consultanți cu experiență în domeniu.

Sursă imagini: Vindem-Ieftin.ro

Drumul către rezultatele finale ține foarte mult de alegerile bune făcute încă de la început. Acasă se construiește frumos dacă te organizezi cum trebuie. În momentul în care strângi în jurul tău parteneri de încredere, bătăile de cap care apar de obicei pe parcursul contrucției sau renovării unei case o să te ocolească 100%.


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here