Sănătate din inima munților – direct la tine acasă!

0

Rinită alergică, sinuzită cronică, alergie la polen, ambrozie, praf, acarieni și mucegai – cu toate m-am pricopsit de-a lungul timpului și încă mă lupt cu ele sezon de sezon. Nasul ăsta de la purtător nu a mai fost și el liber 100% de foarte multă vreme și când este, se întâmplă pentru o perioadă scurtă de timp. A respira liber și la capacitate maximă a devenit un lux pentru mine. An de an încerc noi tratamente pentru îmbunătățirea respirației și vara aceasta m-am documentat în ceea ce privește purificatoarele de aer, ajungând la concluzia că mi-ar fi de mare folos unul.

Ce pot să zic, beneficiile unui astfel de aparat sună foarte bine și, în plus, mi-a atras atenția unul important pentru somnul meu: ajută la diminuarea sforăitului. Zic că m-ar ajuta tot pe mine pentru că iubitul meu sforăie și tare ar fi bine dacă nu ar trebui să mai dorm cu dopuri în urechi.

Aparatele Salin – unice în tratatea și prevenirea afecțiunilor respiratorii

Purificatoarele de aer Salin utilizează un procedeu nou în tratarea complexă a aerului și anume trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu. Sarea este un material esențial al vieții care poate fi utilizat acum ca remediu pentru tratarea diferitelor afecțiuni.

Utilizarea aparatului de către persoane cu afecțiuni respiratorii a evidențiat o serie de efecte benefice într-o gama largă de afecțiuni ale căilor respiratorii superioare și inferioare:

  • mărirea rezistenței generale a organismului la răceli;
  • acțiune generală desensibilizantă în probleme alergice;
  • de mare ajutor în rinite, sinuzite, laringite;
  • rezultate favorabile în astm bronsic, bronșite astmatiforme, bronșite, bronsiectazii, silicoze, recuperări în TBC, mucoviscidoza;
  • somn linistit, odihnitor, stare de confort psihic;
  • scaderea problematicii sforaitului;
  • reducerea problemelor respiratorii ale fumatorilor;
  • ajutor natural în renunțarea mai ușoară la fumat;
  • calitate deosebită a aerului, care devine proaspăt și plăcut respirației, cu asigurarea unui ambient interior plăcut.

După ce am studiat produsele de pe site-ul Salin, mi-a atras atenția purificatorul de aer SALIN Plus. Luând în considerare viața la oraș și nivelul poluării care este tot mai mare, consider că un purificator de aer este util în orice casă. Este atât de important să respirăm un aer curat și proaspăt și dacă putem să aducem sursa de sănătate din inima munților la noi acasă, de ce să nu o facem?

Acest text a fost scris pentru SuperBlog 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here