Needle felting (împăslirea lânii cu acul) aka noul meu hobby

15

Cine mi-a urmarit paginile de socializare este deja la curent cu noul meu hobby de care m-am îndrăgostit iremediabil, și anume împâslirea. Iarna aceasta m-am umplut de pinguini, brăduți și gnomi, și mare mi-a fost bucuria când am văzut că mititeii încep să fie apreciați și de către cei din jur.

Am descoperit o activitate foaaarte relaxantă și atât de plăcută încât am preferat de multe ori să stau după orele de program de la muncă în continuare pe scaunul de la birou și să împung cu acul în lână până se făcea prea târziu.

Cum nu există prea multe tutoriale gratuite pe internet, am început să învăț singură diverse tehnici și trucuri pe care le-am descoperit pe parcurs, după ce am avansat în încercările de a crea ceva din ce în ce mai drăguț, inspirată fiind de modele găsite pe Pinterest. După ceva timp am primit în dar și o carte cu mai multe instrucțiuni clare și așa a ieșit primul meu cățeluș împâslit, Maya.

Baby Yoda a stat săracul pe tușă mult timp, dar până la urmă sunt mulțumită de ce a ieșit, iar destinatarul la fel. Și prima broșă a fost o provocare, dar abia aștept să mai fac și altele!

Cine nu a văzut brăduții, pinguinii și gnomii îi găsește în feed, pe pagina mea de Instagram sau Facebook. Sunt curioasă ce talente și hobby-uri v-ați descoperit voi în anul ce a trecut, sunt sigură că pandemia a scos multă creativitate la iveală. Lăsați-mi în comentarii talentele voastre, poate cine știe, printre sugestiile voastre mai găsesc ceva interesant de încercat în timpul liber. Îmi mai place mult, mult amigurumi si broderia, dar nu știu să croșetez și nici să cos… încă!

15 COMENTARII

  1. Bravo! Feicitări!
    Foarte tare și lăudabil ceea ce faci!
    Am aflat abia acum de ceea ce te-a captivat și ți-a făcut plăcere, dar sunt extraordinare.
    Nu știam, nu auzisem de acest procedeu de împâslire cu acul până la doamna Liza Panait care, vorbea despre o țesătură realizată prin acesta.
    Succes și spor! E minunat să faci ceva din plăcere și pasiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here