Frumusețea ta într-o fiolă

0
Surse imagini: pagina de Facebook La Cabine

Fiecare vârstă are farmecul ei și nu pot contesta asta. O dată cu trecerea timpului, tot corpul din dotare, fie că vrem, fie că nu, începe să îmbătrânească, iar pielea suferă și ea o serie de modificări. Fibrele de susținere de colagen și elastină se degradează, determinând astfel apariția semnelor îmbătrânirii: liniile de expresie și liniile fine din jurul ochilor. Cu timpul, pielea nu mai este la fel de hidratată și lupta împotriva factorilor externi dăunători este tot mai grea.

Stiu că fetelor le place soarele și le place să stea ca șopârlele și să se bucure de razele acestuia, dar este bine de știut că deteriorarea pielii nu este datorată înaintării în vârstă, ci expunerii la soare. Fotoîmbătrânirea este responsabilă pentru ridurile fine și grosiere, pielea lăsată și uscată, învinețirea pielii. Să nu uităm că expunerea la soare crește și riscul de cancer de piele. Partea bună este că efectele fotoîmbătrânirii pot fi contracarate.

Tenul tău merită cea mai bună îngrijire, indiferent de vârstă. Pentru a-ți menține vitalitatea și fermitatea pielii, ai nevoie de produse de o calitate superioară, așa cum sunt cele din gama La Cabine, concepute din ingrediente active inovatoare, care oferă rezultate pe termen lung.

Gama La Cabine – îngrijirea tenului cu ingrediente active de ultimă generație

Fiolele din gama La Cabine sunt fabricate și testate dermatologic în Spania. Produsele conțin ingrediente naturale, concentrate și tehnologii inovative. Fiolele sunt cei mai buni aliați când vine vorba de hidratarea, suplețea și fermitatea pielii.

Pentru că vorbeam mai sus despre îmbâtrânirea pielii, lipsa hidratării și efectele dăunătoare ale razelor solare, am ales două produse potrivite acestor nevoi ale tenului, din gama La Cabine.

La Cabine Pure Hyaluronic

Fiolele concentrate cu 5 tipuri diferite de acid hialuronic pur hidratează pielea, umplu ridurile, restructurează epiderma, repară celulele în urma efectelor nocive lăsate de razele soarelui și conferă volum pielii feței. Pentru o descriere completă, vă spun că fiolele contin următoarele tipuri de acid hialuronic: acid hialuronic reticulat, acid hialuronic încapsulat cu masă moleculara mare, acid hialuronic cu masă moleculară medie, acid hialuronic cu masă mică acetilat, acid hialuronic hidrolizat și ceramide. Fiolele au o textura lichidă placută, incoloră, fară parfum și sunt ușor de absorbit, obținându-se astfel o piele cu aspect mai sănătos. Utilizate zilnic în tratament intensiv, recuperează capacitatea de retenție a apei în celule.

La Cabine Retinol

Retinolul încapsulat pătrunde în straturile profunde ale pielii, conferind fermitate. Formula este non-grasă și poate fi folosită zilnic, pe toate tipurile de piele. Fiolele La Cabine cu Retinol pur încapsulat îmbunătățesc textura pielii, ajută la combaterea îmbătrânirii pielii cauzată de razele soarelui, reduce porii, diminuează petele și ajută la stimularea producției naturale de colagen și acid hialuronic. Rezultatul este o piele întinerită și netedă.

¿Queridos, dar stiți ce ar fi cu adevărat fain? Să primesc o invitație în Spania, de la Curtea Regală, să testez produsele La Cabine la mama lor acasă, cum se cuvine. Ah, și ca să fie exact ce trebuie, cu siguranță mi-aș lua și prietenele cu mine, să ne bucurăm împreună de un weekend minunat în Madrid! În așteptarea invitației, nu pot decât să visez cam cum ar arăta o astfel de experiență. Îmi și imaginez cum aș călători până-n Madrid. Cu siguranță aș alege să mă teleportez până acolo, că așa este cel mai safe în zilele noastre. O zi aș păstra-o pentru răsfăț cu fetele la Palatul Regal, cu relaxare maximă într-un cadru potrivit, în Gradinile Campo del Moro și Sabatini. O zi clar aș cutreiera Madridul în lung și-n lat pentru a-i descoperi frumusețile. Nu am mai fost până acum în Spania, dar am câteva locații pe care aș vrea să le bifez. Aș lua la pas Plaza Mayor, Plaza de Cibeles și aș vizita Catedrala Almudena. Și neapărat trebuie încercată o paella și niște churros.

Eficiența unui produs profesional, chiar la tine acasă

Am noroc că, până ajung eu în Spania, ajunge Spania la mine și pot încerca produsele La Cabine pe melagurile noastre. Fiolele se pot achiziționa de la Farmacia la Pret Mic. Poți să-ți alegi un pachet ce conține mai multe fiole sau poți să le cumperi și individual. Cele individuale sunt numai bune pentru a încerca orice îți surâde, înainte de a achiziționa pachetul cu 10 fiole.

Din gama bradului fac parte mai multe tipuri de fiole și astfel poți face o selecție în funcție de nevoi. Poți alege din următoarele tipuri de fiole: La Cabine BOTOX, Pure Hyaluronic, Flash Effect, Retinol, Collagen, Anti Imperfection și fiolele La Cabine cu Vitamina C. Fiolele se pot folosi acasă, ele sunt concepute special pentru a putea fi utilizate de către oricine. Fiolele oferă rezultate notabile de la prima aplicare.


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here