“A venit toamna și nu mai am cu ce să mă îmbrac”

0

“Am bluze caramel, galben ca mierea, ruginiu, verde închis, olive, dar nu am culoarea prunei. Trebuie să am culoarea prunei.”

“A venit toamna și nu mai am cu ce să mă îmbrac.”

“Aș avea cu ce să mă îmbrac din garderoba de anul trecut, dar nu mai este nimic ok, totul s-a demodat.”

Nu am nimic de încălțat care să se potrivească cu noua ținută.”

“Geaca asta a apărut deja în trei poze de pe Instagram, nu mai am ce face cu ea.”

Pasionate de modă sau nu, este imposibil ca noi femeile să nu avem una, două, nouă sau… 35 de piese vestimentare preferate pe timp de toamnă. Există mai multe momente și situații în care o femeie trebuie să-și reîmprospăteze garderoba și, de aceea, în perioada asta auzim des sau foarte des cele menționate mai sus. Sunt sigură că majoritatea femeilor știu deja de la prima frunză uscată căzută pe jos ce trebuie să-și cumpere pentru noul sezon, dar aduc și eu cu câteva sugestii prețioase – 7 piese esențiale din garderoba de toamnă 2020:

1. Blugii – un must pentru sezonul de toamnă

Adevărul este că femeile nu-s de vină, ci cei de la putere, ăia care schimbă moda non-stop. De la sezon la sezon apar piese noi și tot ce există în dulap nu mai este acum bun de nimic. Poți să-ți iei adio de la blugii ăia extra-mega-super-slim fit pe care îi ai, acum se poartă blugii mom fit, pe albastru, care, ce-i drept, se așează bine orice siluetă ai avea.

2. Indispensabilele eșarfe/fulare fără de care ți-e frig, oricum te-ai îmbrăca în rest

Din păcate, nici eșarfele de anul trecut nu mai sunt bune. Adică, în traducere, vrei unele noi, proaspete și calde pentru că anul acesta se poartă niște culori pe care nu le-ai avut niciodată la o eșarfă. Plus că nu se mai poartă eșarfele minuscule, acum la modă sunt eșarfele acelea imense care merg folosite și ca păturică de canapea în serile de Netflix & chill.

3. Puloverul sau hanoracul preferat

Ei bine, puloverul preferat este acel obiect vestimentar de care nu te poți despărți în sezonul de toamnă. Ai așteptat tot anul să se răcească afară să-i vină și lui rândul la purtat, deja zâmbești de bucurie când îl vezi și îți amintești prin câte ați trecut împreună. Bine, chestia asta durează fix până la următorul pulover norocos pe care pui ochii.

4. Paltonul cel de toate zilele

Paltonul acela scurt alb pe care îl ții de bun.. mda, ai ghicit, nu prea mai ai ce face cu el. Toamna aceasta se poartă paltoanele lungi și medii, în culori zglobii de toamnă.

5. Pijamaua grosuță pentru oricine lucrează încă de acasă

Toamna asta nu ai cum să nu-ți iei o pijama nouă pentru zilele acelea reci în care lucrezi de acasă. Vrei să fii cozy, vrei să te simți bine, iar pijamaua a devenit o ținută practică de stat prin casă, ceea ce este absolut minunat. Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața deja îmbrăcat pentru muncă? Și încă ceva, ca să simți că te respecți, e musai să alegi ceva mai special, cum ar fi o pijama Emporio Armani, de exemplu.

6. Ghetuțele drăguțele

Ghetele acelea pe negru-plictisitor pe care le ai în niciun caz nu mai pot fi purtate pentru că anul acesta s-a decis acolo sus că încălțămintea trebuie să fie și ea cât mai colorată, cu modele și design special, cum sunt ghetele Desigual, de exemplu.

7. Piesele vestimentare de ocazie, dar de toamnă

De seară, de zi, de după-amiază, de vreme rea, de vreme bună, de fericire, de depresie și de am mâncat prea mult două zile la rând — toate aceste categorii trebuie să se regăsească în dressing pentru că nu vrei să fii luată prin surprindere în vreo zi. Știm cu toții ce se întâmplă dacă n-avem haine potrivite pentru toate evenimentele de zi și de noapte, de bine și de rău. Haos. Apocalipsă. The End. Nu vrei asta.

Partea bună este că toate dilemele sezonului de toamnă se rezolvă foarte simplu, prin shopping. ANSWEAR.ro este dressingul tău din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în faţa oglinzii şi din care păstrezi doar ceea ce ţi se potriveşte. În cazul în care ceva se demodează peste noapte (că așa-i moda), ceva nu-ți vine bine sau culoarea nu este destul de țipătoare, poți lejer să păstrezi doar ceea ce te încântă 100%.

Acest text a fost scris pentru SuperBlog 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here