Primul lucru important pe care trebuie să-l faci în 2021 #myWonderfulJar

17

2020… Wow, ce an! Cine s-ar fi gândit la asta când se uita la o multitudine de artificii de la etajul 7 al unui bloc de cartier? Eu nu. Doamne, câte stări, sentimente, câte trăiri, situații și întâmplări.

În 2020 am hotărât că vreau și eu un Wonderful Jar, m-a molipsit Raluca, așa că nu a avut încotro și a trebuit să-mi dăruiască unul, ornat și pregătit special pentru mine. Habar n-aveam că 2020 va fi cum a fost și abia așteptam să-mi strâng toate bucuriile și momentele frumoase, așternute pe bilețele, în acel borcan minunat. 

Cu toate că #2020 s-a întâmplat, borcanul minunat a fost plin până la dop cu o parte din micile mele bucurii, cele pe care mi-am amintit să le consemnez de-a lungul anului. Zilele trecute am deschis borcanul și sinceră să fiu, am plâns. Am trăit momente frumoase anul în anul ce tocmai a trecut și cu toată nebunia care a fost, am “supraviețuit” și am învățat o grămadă de lucruri noi. Cele mai importante lucruri de care am devenit mai conștientă anul acesta au fost: recunoștința, acceptarea și ancorarea în prezent, aici și acum. Viața chiar se poate schimba într-o clipă și acum nu mai există nicio îndoială în privința asta.

Eu sunt genul de persoană care se bucură și de lucruri mărunte, cum ar fi o înghețată, o floare frumoasă, o dimineață cu soare, ceea ce este foarte sănătos și recomand tuturor să o facă. Găsiți mici plăceri care să vă umple cu câte un strop de bucurie. Un strop de aici, un strop de acolo și te trezești că zâmbești și ai o stare de bine, fără să știi neapărat de ce. De exemplu, am descoperit în borcan multe bilețele legate de plimbările mele cu bicicleta și zilele pe care le-am petrecut de dimineața până seara pedalând, ceea ce îmi confirmă că activitatea asta îmi aduce multă bucurie.

Câteva bilețele din #myWonderfulJar 2020

Wonderful Jar (Borcanul minunat)

Raluca aka Color me pretty mi-a pregătit și anul acesta un borcan personalizat pe care abia aștept să-l umplu cu o grămadă de momente frumoase din 2021! Vă recomand să vă faceți și voi un wonderful jar sau să apelați la Raluca pentru unul personalizat. Puteți să-l umpleți cu momente fericite, lucruri care v-au adus bucurie, puteți să lăsați bilețele cu lucrurile pentru care sunteți recunoscători la un moment dat. Altfel spus, puteți să consemnați orice clipă dragă vouă. Nu uitați să notați pe fiecare bilețel data la care a fost scris. Borcanul se deschide la sfârșit de an, când vă asigur că vă veți emoționa și distra citind toate bilețelele. Pe lângă faptul că puteți să descoperiți lucruri minunate pe care poate ați uitat că le-ați trăit și pe care le puteți păstra și peste ani, ideea unui astfel de borcan poate fi și terapeutică.

Chiar sper că v-am convins să vă faceți unul.

Borcane realizate de Raluca pentru noi ❤️

17 COMENTARII

  1. Nu am o listă de dorință, iau totul așa cum vine și știu exact când și ce trebuie să fac.
    Dorințele te limitează să lupți pentru ele, le acorzi o atenție prea mare, dar atunci când lași fiecare zi să curgă, ea va aduce provocări și bucurii, dorințe mai ușor de îndeplinit.

  2. Cea mai mișto idee și sper sa ma pot tine de ea. Când ai un bebe, sa notezi diferite chestii pe care le face și sa le recitești peste ceva timp cred ca e super emoționant!

  3. Pentru mine e al treilea an cu un asemenea borcan si pot spune ca am invatat ca nici macar cel mai urat an din viata mea nu a fost chiar atat de urat 😀 . Mereu am avut motive de zambete, de lacrimi de fericire si de iubire.
    Un borcan din asta pentru mine este martorul meu de-a lungul anului. Desi eu uit ce m-a bucurat, el nu uita. El are biletelul- bucurie <3 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here