Alimentație sănătoasă pentru pisici: Hrană uscată și umedă de la Applaws

0
pet shop
Sursă imagine: buddies.ro

Vă povesteam acum ceva timp despre pisicile mele preferate, Mia și Azu și despre cum am reușit să le împrietenesc. Ei bine, de atunci au trecut doi ani, mimozele sunt bine, sănătoase, voioase, cele mai bune prietene.

Azu și Mia

Când vine vorba despre hrana umedă sau hrana uscată a pisicilor există o grămadă de opțiuni, mai sănătoase sau mai puțin sănătoase. De-a lungul timpului am tot avut probleme cu mâncarea Miei și am tot făcut diverse încercări cu fel de fel de tipuri de hrană. La un moment dat ajunsesem să-i gătesc, dar asta nu a ținut prea mult. Mă visam eu un fel de JunsKitchen de România, dar nu mi-a ieșit nici 1%. În unele zile abia am chef să-mi scot o roșie din frigider, d-apăi să mă apuc de bucătăria în stil gourmet pentru pisici.

Cum spuneam, cu Mia am avut de furcă la capitolul mâncare, iar când a apărut și Azu iar s-au schimbat lucrurile. Miei îi place hrana umedă și ar mânca numai astfel de mâncare, pe când lui Azu îi plac mai mult bobițele, se strâmbă și se linciurește maxim când primește pliculețul. Cam ciudat aș zice, nu am mai întâlnit pisică să nu iubească pliculețul.

Ce mănâncă pisicile mele acum?

Din research-ul meu de până acum, mâncarea pentru pisici de la Applaws pare cea mai bună și mai sănătoasă din câte există acum pe piață. În alegerea mâncării pentru pisici trebuie avut în vedere faptul că pisicile sunt carnivore, așadar dieta lor trebuie să fie bazată pe carne. Dacă luați la citit etichetele produselor pentru pisici veți avea surpriza neplăcută să aflați că multe nu conțin mai mult de 4% carne. Așa am ajuns la Applaws care conține muuultă carne și arată foarte natural. De exemplu, în pliculețele cu ton vezi ton și nu altceva.

1. Hrană uscată: Applaws cat adult pui și rață

hrana pisici applawsBobițele astea sunt preferatele lui Azu. Ele sunt destinate pisicilor adulte, conțin 80% carne și 20% legume și extracte naturale. Hrana uscată Applaws este 100% fără cereale și este potrivită pentru pisicile sensibile care o vor putea digera ușor. Treaba asta ajută și la menținerea unei greutăți sănătoase. Applaws nu conține sub-produse de origine animală. Bobițele conțin doar carne mușchi de cea mai bună calitate. Mâncarea nu conține conservanți artificiali.

2. Hrană umedă: Applaws plic pentru pisici cu ton în aspic

mâncare pisici

Plicurile acestea sunt favoritele lui Miuț. Ele conțin mâncare umedă de la Applaws, au un aspect plăcut, textura și miros de pește, fără alte ingrediente adăugate. Eu am asemănat produsul cu conservele de ton pe care le consum eu. Nu am gustat, dar nu pare a fi vreo diferență. Mă bazez totuși pe controlul calității efectuat de Mia.

Buddies.ro – Cel mai prietenos #petshop dedicat celui mai bun prieten al tău

Ambele produse le-am găsit la un preț bun pe Buddies.ro. În cazul în care vă surâde să încercați mâncarea pentru pisici de la Applaws sau altceva, pe site găsiți o sumedenie de produse pentru prietenii voștri necuvântători.

?  Transportul pe buddies.ro este gratuit acum pentru comenzile de peste 149 RON, ceea ce este perfect. Eu fac de obicei o comandă pe lună cu tot ceea ce este necesar pisicilor pentru luna în curs.

?️  Dacă te abonezi la newsletter și ești la prima comandă, primești și un cupon în valoare de 15 RON la o comandă minimă de 199 RON.

?  Ai 3% reducere dacă plătești cu cardul online.

Contact buddies.ro:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here