Review L’Oréal Paris Colorista: Hair Makeup

0

Recent m-a luat nostalgia părului colorat, așa că am hotărât să încerc mai întâi un produs de colorare temporară a părului. Acum câteva zile am văzut reclama unui produs nou din gama L’Oréal Paris Colorista: o cremă / gel care se aplică pe părul uscat, Colorista Hair Makeup, disponibilă în mai multe nuanțe drăguțe. Spre rușinea mea, este pentru prima dată când aud de hair makeup și nu știu dacă în România mai există produse similare.

Pe site scrie că produsele se găsesc la DM și pe eMAG. Pe eMAG nu am găsit niciun produs, presupun că încă nu le-au adăugat pe site, așa că am fost la DM, unde un tub costă 35 RON. Am luat trei nuanțe: #plumhair, #dirtypink și #greenhair, nuanțe potrivite și pentru părul închis la culoare.

Un tub are 30 ml, este mititel, iar eu am consumat mai mult de jumătate din fiecare tub pentru că mi-am făcut șuvițe în tot părul, nu numai la suprafață. Crema se aplică pe părul uscat și este foarte ușor de manipulat. Nu am folosit mănuși pentru că produsul nu pătează mâinile, se spală imediat și are un miros plăcut. Cred că mi-a luat mai mult de jumătate de oră să fac șuvițele, dar data viitoare nu cred că o să-mi ia mai mult de 15 minute. Am aplicat produsul pe șuvițe subțiri, apoi am pieptănat părul. După ce se usucă, Colorista Hair Makeup se simte pe păr ca atunci când folosești spumă. Produsul încarcă puțin firul de par și îi oferă volum, nefiind însă deranjant.

Cel mai mult mi-a plăcut #greenhair, dar și #dirtypink. #plumhair mi s-a părut puțin fad pe păr. Din gama Colorista am mai încercat două spray-uri, #hotpinkhair și #turquoisehair, iar nuanțele au fost ceva mai deschise pe păr în comparație cu culorile pe care le-am încercat de la Colorista Hair Makeup. Culorile sunt foarte plăcute, ies în evidență la lumină și sunt mai închise în interior sau la lumină slabă. Produsul este rezistent la transfer și nu pătează după ce s-a uscat în par. Culoarea rezistă până la prima spălare a părului.

Mi-au plăcut dintotdeauna șuvițele colorate si acum câțiva ani am avut și eu mai multe culori în păr. Având firul de păr destul de subțire, decolorarea și-a lăsat amprenta, așa că acum mi-e cam milă să mai stresez părul cu decolorant. În cazul ăsta, Colorista Hair Makeup e o alternativă bună pentru că funcționează și pe părul închis la culoare.

Per total mi-a plăcut Colorista Hair Makeup și ador culorile din toată gama Colorista. Pentru cineva care vrea un look nou, fără să-și facă nicio transformare permanentă, este o soluție bună. Abia aștept să mai încerc și alte culori! Îi dau 4 din 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here