Reclamațiile Doamnei N.: Mergeți prin casă și mă deranjează!

12

Când stai la bloc, viața este puțin mai palpitantă, mai ales dacă nimerești să ai sub tine vecina AIA care trebuie. Am stat în câteva chirii în București, am fost și studentă, dar până acum câțiva ani nu am avut vecini care sa fie deranjați cu ceva de persoana mea. Lucrurile s-au schimbat, însă, când m-am mutat deasupra Doamnei N. De-a lungul timpului am deranjat-o foarte tare, de multe ori trezindu-mă și cu poliția la ușă, asta întamplându-se aproape lunar într-o perioadă. Printre reclamațiile Doamnei N. vreau să enumăr câteva foarte grave și importante:

Mergeți prin casă și mă deranjează. Mare, mare păcat că încă nu putem zbura, așa mai scăpam și eu de o problemă. 

Dați cu aspiratorul după pranz, în weekend, și faceți gălăgie. În acest sens ar merge un program pus jos la avizier, cu orar, frumos, să știm ce avem voie să facem și în ce interval orar. De exemplu, este cineva în bloc care gătește numai după ora 23:00. Când eu stau în pat și mă uit la Netflix, îmi vine miros de fripturi și cartofi prăjiți. Aș propune să nu mai mănânce nimeni din bloc cartofi prăjiți pentru că mi se face poftă.

Faceți duș seara la ora 23:00. La fel, jos la avizier trebuie neapărat adaugat un orar pentru duș. Nu este deloc ok să ne spălăm așa haotic, fiecare când vrea el.

Spălați rufe seara, aud mașina de spălat. Ce să vezi, în general lumea e la muncă 8 ore, 1-2 ore e pe drumuri și rufele când dumnezeu să le mai spălăm? Eu zic să renunțăm de tot mașinile de spălat, că oricum hainele de la mall le speli de două ori și apoi poți să le arunci. 

Persoane care vin la voi ies prin spatele blocului și zgârie mașinile. Am înregistrări. Recomand Biroul de investigații Doamna N., deschis NON-STOP, prețuri avantajoase.

Voi stați 5 acolo în apartament, știu eu. Mmmda, corect, doi oameni, două pisici și un țânțar de care nu reușesc să scap. 

Cand a venit poliția stăteați toți ascunși în casa, știu eu. Toți aia 5 de mai sus, da. Mai ales țânțarul care iese numai noaptea.

De la voi se aude muzica, știu eu. Cred că țânțarul ăla afurisit care umblă noaptea când noi dormim, dă și drumul la muzică, că altfel nu-mi explic.

Să-i spui uneia dintre fetele alea care stau acolo să nu mai râdă așa tare. Clar, hăhăitul trebuie să se realizeze în șoaptă. Râsul poate fi ofensator pentru unii, trebuie să ne respectăm între noi, ce atâta veselie?

Mai are cineva vecini de ăștia mega sensibili la suflet? Voi ce plângeri ați primiți de la vecini?

12 COMMENTS

  1. Nu am primit plangeri pana acum. La noi in scara de obicei se aude muzica tare, baia mica mereu miroase a mancare de la vecini, copiii vecinilor plang, deci all good, ca la orice bloc.

  2. Si eu am o vecina cu care am avut o gramada de probleme in trecut. Acum pare ca sa cumintit. La noi i se parea mereu ca noi ii murdarim usa cu apa si zahar (specifica descrierea, a mai chemat si politia sa se faca de ras) sau ca o inundam cand nici nu era vorba de asta. ??

  3. Unii sunt complet absurzi serios. Am si eu niste vecini care tot veneau cu propuneri referitoare la programul de somn al copiilor sio ora de joaca. Cand am zis ca eu am alte pareri deja s-au simti deranjati si au existat divergente

    • Da, totul la bloc trebuie sa se desfășoare după un program bine stabilit. Ora de dus, ora de aspirat, ora de mers prin casa, ora de jucat etc. ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here