Credit ipotecar intermediat prin AVBS Credit

7

Casa mea! Cât de bine sună aceste cuvinte. Dacă am putea pocni din degete și totul s-ar face ca prin magie după dorințele și visele noastre, ce minunat ar fi! Dacă stăm să ne gândim serios, o casă nouă înseamnă să te înhami la o acțiune plină de provocări și necunoscute. De dorit este să îți simplifici cât mai mult responsabilitățile, iar asta înseamnă să iei cele mai bune decizii încă de la început. 

Primul pas spre cumpărarea unei noi case este căutarea celei mai bune oferte pentru credit. Ca să salvezi timp și răbdare, o opțiune bună pentru alegerea celui mai potrivit credit ipotecar este un broker de credite. Este simplu, așa cum apelezi la un hairstylist priceput pentru a face o schimbare de look, așa este bine să apelezi la profesioniști în domeniu ori de câte ori vrei să fii sigur că rezultatul final va coincide cu ce ți-ai dorit.

De ce brokerii de credite de la AVBS Credit?

Dintre toate variantele de creditare disponibile trebuie să analizăm și să alegem o singură variantă cu care să mergem înainte, însă ideal este să fie cea mai potrivită soluție de finanțare, nu-i așa?! Instituțiile bancare și non-bancare au produse de creditare și condiții diferite, așadar este esențială atenția la detalii, un broker de credite profesionist fiind absolut necesar în procesul luării celei mai bune decizii. În plus, brokerul de credite îți întocmește dosarul de credit de la A la Z și îți explică fiecare aspect din contractul de credit, precum și toate stadiile procesului de creditare.

Fiind în parteneriat cu mai mult de 30 de bănci și instituții non-bancare din țară și având acces la peste 100 de produse de creditare, brokerii de credite de la AVBS Credit te ajută la identificarea celui mai bun credit ipotecar.
Serviciile de brokeraj bancar AVBS Credit sunt gratuite pentru clienți!
Conform Forbes România, AVBS Credit a intermediat credite în valoare de peste 300 milioane de euro în 13 ani de activitate, pentru mai mult de 16.000 clienți. Tot din articolul din Forbes am aflat că, în prezent, AVBS Credit numără aproape 50 de francize în majoritatea orașelor mari din țară.

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.
Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

7 COMENTARII

  1. Asa cum scrie si in articol, specialistii sunt cei in masura sa-ti recomande orice serviciu in orice domeniu.
    In situatia de fata brokerii de credite sunt cea mai buna decizie atunci cand vine vorba despre viitorul fiecarei persoane in parte; in baza analizelor lor iei o decizie care te v-a influenta pe parcurusul urmatorilor 10,20,35 ani.
    Nimeni nu ar trebui sa ia un credit fara asistenta unui profesionist!
    Foarte bun articolul, bravo!

  2. Intotdeauna vor exista intermediari care sa te asiste in orice, parerea mea este ca poti apela cu incredere la ei, mai ales cand nu ai timp de alergat prin banci sau alte institutii care, ce crezi, au acelasi program de lucru ca tine. Thumbs up!

  3. Wow, interesat. Chiar nu știam ca exista oameni specializați in așa ceva. La capitolul educație financiară suntem încă in urma fata de alții. Ma bucura faptul ca avem oameni ca tine de la care avem de învățat. Mulțumesc pt articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here