Friends: The Reunion are premiera pe 27 mai la HBO GO

0

Aș putea să spun că Friends este clar unul dintre serialele mele favorite. Asta pentru că nici acum nu mă deranjează să văd a nu-știu-câta-oară câte un episod pe Comedy Central. Încă râd la multe dintre glume, serialul mă binedispune și nu m-am plictisit deloc de personaje. Inițial, acum mulți ani când am văzut prima dată Friends, nu m-a prins deloc stilul. Ba mai mult, îmi era destul de antipatic Ross, care acum mi se pare că face un rol atât de bun în Friends. Nu-mi plăcea nici de Rachel și de aceea cred că la momentul respectiv nu i-am dat nicio șansă serialului. În timp l-am revăzut cap-coadă și m-am îndrăgostit de el și de personaje. Am reluat sezoanele de vreo câteva ori, astfel încât știu anumite episoade sau replici pe dinafară. ?

Seria TV Prietenii tăi (Friends) a apărut în 1994. Serialul are 10 sezoane, în 2004 fiind lansat ultimul episod. De mult timp se zvonea că serialul se va continua sau că va exista o reuniune și se va filma CEVA. Iată că pe 27 mai 2021 este ziua cea mare, când pe HBO GO vom putea urmări producția specială Friends: The Reunion. La 25 de ani de la lansarea serialului, episodul „The Where Where They Get Back Together” se întâmplă! Această reuniune nu este însă un episod nou. Actorii vor apărea ca ei înșiși, nu ca personajele din serial.

Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) și David Schwimmer (Ross) se vor reuni la scena originală Friends. Courteney Cox a spus într-un interviuNu cred … niciunul dintre noi nu a avut idee cât de emoționant va fi când vom intra pe platou”. Studioul arăta „exact la fel”, a explicat ea, „și a fost atât de emoționant încât am început să plângem”.

Abia aștept să-l văd, cred că va fi drăguț să-i văd pe toți împreună după atâția ani.

Pentru fanii Friends există și FriendsFest unde poți să vizitezi apartamentul Monicăi, poți să joci foosball, poți să-ți faci poze pe celebra canapea, să recreezi momente iconice. Poți să bei o cafea în Central Perk și să-ți cumperi suveniruri. Mi-aș dori și eu să ajung la FriendsFest în UK cândva. Din ce văd pe site, începând cu 25 iunie se deschide turul din sezonul 2021, care va ține până pe 30 august și se va desfășura în mai multe orașe. Detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here