12 produse pe care le cumpăr de la Lidl

0

De multe ori am auzit de la prieteni care nu frecventează Lidl decât ocazional, că atunci când intră în magazin, nu recunosc bradurile și nu știu ce să cumpere. Senzația asta am avut-o și eu la primele mele întâlniri cu Lidl. Încercând și testând diverse produse de-ale lor, am ajuns să am o listă frumoasă cu produse pe care le îndrăgesc. Prețurile mici te induc câteodată în eroare și te fac să-ți pui întrebări despre calitatea produselor. La Lidl am descoperit produse foarte bune la un preț accesibil.

Ieftin și bun este posibil pentru că la Lidl se găsesc în mare parte braduri proprii, ceea ce înseamnă un cost final mult mai mic. Eu citesc etichetele de foarte multe ori când vreau să cumpăr un produs nou. Am observat că, în ciuda prețurilor mici, produsele nu sunt de proastă calitate. Din cauză că în magazin se vând bradurile proprii, oferta nu este atât de vastă. Nu ai ț-nșpe tipuri de bulion și nu știu de ce ai avea nevoie de atâtea, doar până la urmă folosești unul singur, care-ți place. Este adevărat că nu găsești la Lidl absolut tot ce ai nevoie pentru cumpărăturile săptămânale, însă eu am întotdeauna o listă de cumpărături separată pentru Lidl.

Articolul acesta este conceput pentru a veni în ajutprul celor neinițiați în produsele de la Lidl. Este pentru cei care nu cunosc brandurile și nu știu ce să aleagă, pentru cine nu a încercat încă un produs din lista de mai jos.

Ce am încercat de la Lidl și mi-a plăcut

Sfogliatine Glassate (ITALIAMO) – un foietaj cu glazură de caise care se topește în gură și îți intră-n suflet. Aș putea să mănânc un întreg pachet singură. Cred că creează dependență.

Fistic (Alesto) – Sebi și-l cumpără tot timpul. Este bun și la un preț corect.

Baton bio raw cu cacao și migdale (Alesto) – L-am descoperit de curând și e foarte bun drept gustare între mese. Mie îmi calmează foamea și îmi satisface pofta de dulce.

Cașcaval (Pilos) – este gustos și îl iau de fiecare dată când trec pe la Lidl.

Gorgonzola dolce (Lovilio) – când mi se face poftă de gorgonzola, pe asta o caut.

Salată de cartofi (Vitakrone) – am tot cumpărat salata asta pentru gustările rapide în care nu am chef să gătesc. E cam multă și de obicei nu izbutim să o terminăm pe toată.

Înghețată cu fistic și ciocolată sau caramel sărat (Gelatelli) – super bună.

Mortadella cu fistic (Dulano Selection) – bună pentru sendvișuri, o cumpăr de fiecare dată când trec pe la Lidl.

Praf universal pentru pete (Formil) – varianta low cost, care funcționează, a lui Vanish.

Creveți înghețați, decorticați (Ocean Sea) – au un preț foarte bun și eu îi folosesc la paste. Mamma mia!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giovana Costea (@giovandis)

Șervețele umede pentru ochelari (W5) – bunicele, nu-s de alea care îți ajung să ștergi și tastatura și monitorul și biroul după ce-ți ștergi ochelarii. Adică se “consumă” mai repede. Eu le folosesc pentru laptop mai mult, nu prea mai folosesc produse pentru șters ochelarii pentru că nu vreau să se zgârâie. Pentru ochelari folosesc apă și săpun.

Flori – trandafiri și lalele – sunt foarte faine florile de la ei și îmi place că vin cu un pliculeț de ceva care se pune în apa florilor pentru a rezista mai mult. Și chiar rezistă!

P.S.: Imaginile cu produsele menționate sunt incluse în colajul de la începutul articolului.

Ofertele săptămânale aduc de fiecare dată produse noi și tot timpul mai găsești câte ceva ce-ți trebuie prin casă, unelte, accesorii bicicletă, ustensile pentru bucătărie și multe altele.

Sunt curioasă voi ce produse de la Lidl ați încercat și v-au plăcut. Lăsați-le jos în comentarii ca să le adaug și eu pe lista mea de viitoare cumpărături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here