Cum a fost la Zoom Torino

0

Nu am fost în multe grădini zoologice, dar Zoom Torino m-a impresionat.

Zoom Torino este o grădină zoologică/ parc de distracții de 180 000 de metri pătrați din Cumiana, în apropiere de Torino, în nordul Italiei.

Zoom este într-adevăr un sanctuar de animale, cele 9 habitate ale parcului recreează mediile din Africa și Asia, folosind barierele naturale pentru a scufunda vizitatorul pe teritoriul animalelor. Pentru că niciun animal nu este ținut în cușcă, ideea de captivitate nu există.

În timpul lunilor de vară, Zoom deschide două habitate acvatice speciale, permițând vizitatorilor acestor zone suplimentare să înoate alături de pinguini africani și hipopotami. Există mai multe locuri unde poți să mănânci, există plajă cu nisip și șezlonguri, zona de picnic și spațiu verde. Pe tot parcursul zilei se desfășoară diverse activități la care poți participa.

Planul inițial era să petrecem o zi întreagă la Zoom, să vedem animalele și apoi să stăm la soare și să înotăm alături de pinguini. Pentru că toată lumea era pârlită de soare de la mare, am vizitat doar parcul zoologic și nu am mai rămas și la piscină. Prețurile nu-s mici, dar eu zic că merită. Abia aștept să revin pentru a sta și la plajă acolo!

Zoom este un loc impresionant pentru copii, dar și pentru adulți. Pentru mine cel puțin a fost o experiență foarte plăcută. Am reușit să văd toate animalele “în acțiune”, mai puțin tigrii care dormeau la umbră și hipopotamii care nu știu pe unde erau dispăruți. Cel mai mult mi-au plăcut lemurii care se plimbau nestingheriți printre oameni, simpaticii pinguini și delicatele girafe care sunt absolut minunate și impresionante. Prea multe adjective deja? ???? Mi-au placut și suricatele care-s foarte amuzante, gibonii, țestoasele gigant, rinocerii, zebrele, păsările Flamingo, vidrele, lamele, struții și ursulețul Panda roșu.

Vă las mai jos câteva poze făcute în parc. Enjoy. 🙂

Aș vrea să-mi spuneți în comentarii ce parcuri zoologice interesante ați vizitat.

Mai multe informații și prețuri găsiți pe site-ul Zoom Torino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here