Despre mine

Cu toate că am mai cochetat cu scrisul și am avut joburi care au presupus să scriu, nu am avut până acum un loc al meu unde să scriu despre ce vreau eu.

În urmă cu aproximativ o luna, dacă nu mă înșel, mi-a venit spontan ideea să-mi iau un domeniu cu scopul de a mă apuca, în sfârșit, să scriu pe blogul meu. 10 minute mai târziu am luat domeniul giovandis.ro.

Când zic spontan mă refer la faptul că mi-a venit rapid în minte numele și atunci când am văzut că este disponibil domeniul, l-am și luat. Ideea unui blog personal este mai veche, dar nu s-a materializat până acum din diverse motive, în special lipsa de timp. Nu pot să spun că acum am foarte mult timp liber, însă am zis să încerc să fac și asta.

Încă nu am un plan organizat despre ce va fi aici, dar în mare o să povestesc despre diverse chestii care mi se par mișto.

De când am luat domeniul și până acum am mai avut câteva tentative de a mă pune să scriu ceva, însă de fiecare dată îmi aminteam despre secțiunea “About me”, secțiune care trebuie completată înainte de a posta vreun articol. Problema este că nu știu ce să scriu, adică mi se pare puțin ciudat să încep să mă caracterizez. Probabil sunt doar eu ciudată. Ce ar trebui să scriu în această secțiune?

1,58 cm înălțime, născută în Piatra Neamț, de 10 ani stabilită în București.

Aproape 30 de ani. Îi fac pe 19 iulie 2018, acușica (OMG, OMG).

Sunt licențiată în Psihologie și am început un master în Psihologie Organizațională și Resurse Umane, master pe care nu am reușit să-l termin pentru că m-am angajat.

Vreo 4 ani+ am fost Copywriter, de vreo 4 ani+ sunt Desktop Publisher.

Nefumătoare de vreo câțiva ani.

Îmi place să mă plimb cu bicicleta, să merg în parc sau să fiu în natură, să ascult muzică, să gătesc chestii rapide și bune, să mănânc chestii bune, să fac lucruri handmade (mai mult iarna când hibernez), să văd filme, să pierd timpul citind pe alții sau uitându-mă pe YouTube. Nu-mi mai vine nimic altceva în minte acum, dar am reușit între timp sa fac un prim articol cu 50 de lucruri despre mine.