This girl is on Pfizer! Reacțiile după vaccinul anti-Covid

0
anti-Covid vaccin

Duminică, acum trei zile, am avut rapelul la vaccinul anti-Covid. M-am pregătit dinainte cu stoc de Paracetamol pentru că am auzit că după rapelul cu Pfizer apar diverse reacții adverse.

La prima doză de vaccin m-a durut destul de tare locul injecției, seara și a doua zi după vaccin și nu am putut să dorm pe partea cu vaccinul. Smart am fost că am ales să fac vaccinul exact pe partea pe care dorm. Bravo, Giovana! A treia zi după vaccin durerea a început să scadă. Tot a doua zi am avut și o durere de cap mai intensă, timp de vreo trei ore. Nu aș putea să zic că 100% e vina vaccinului pentru că dureri de cap mai am în general, nu este ceva neobișnuit.

La rapel, durerea de la locul înțepăturii a fost mult mai mică decât la prima doză de vaccin. Am reușit să dorm pe partea cu probleme fără nicio problemă, dar am dormit cam răuț din cauza durerilor de spate, de cap și ceafă. Când m-am pus duminică la somn tot corpul era în alertă și simțeam că-l am, știam exact unde e fiecare bucățică. Pielea mi-a fost sensibilă, iar simptomele au fost ca la o răceală mai puternică. Partea bună este că Paracetamolul m-a salvat de fiecare dată. L-am luat seara și am adormit în 30 minute, l-am luat și a doua zi dimineață și iar seara când aveam temperatură de 37,6 de grade.

Eu nu prea suport să fiu călduță pentru că nu prea fac febră de obicei, se întâmplă să am febră extrem de rar. Eu sunt rece în mare parte și mai tot timpul cu mâinile și picioarele reci. Dacă ajung la 37 temperatură, pentru mine înseamnă flăcări în creier. Faptul că m-am încins puțin m-a făcut să fiu moleșită. După Paracetamol am revenit la viață. Ieri dimineață m-am trezit fără senzația aceea de sensibilitate și pare că asta a fost tot. Plus că am primit și mesajul The installation is complete.

Acum mai am de așteptat două săptămâni să se facă update-ul complet și-s gata de ieșit în lume. Iuhuuuuu!

După cele două săptămâni aș fi curioasă să văd cam câți anticorpi a reușit dragul meu organism să producă și de aceea iau în considerare să fac un test de anticorpi. Aș fi curioasă să văd și o comparație cu S., care a fost mai norocos și a avut simptome mult mai ușoare. La mine, dacă tot s-a muncit așa intens, sper să fie mai mulți. ?  Habar n-am dacă are vreo legătură, nu mă luați în seamă.

Hai sănătate la toată lumea! ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here